Endless Pools
Simma i originalet. Upplev det bästa.

WaterWell

VideoBilder

Motions- och behandlingsbassängen för rehabilitering och träning.

WaterWell är perfekt för vattengympa och hydroterapi med ett vattendjup som når upp till bröstet i en fristående installation som passar i stort sett var som helst.

WaterWells unika kombination av värme, vatten och rörelse kan lindra kronisk smärta och stelhet, förbättra cirkulationen, öka rörligheten och hjälpa vid muskelryckningar. Träning i WaterWell ger samma positiva effekter som träning på land: viktminskning, ökad rörlighet och starkare och fastare muskler.

Den praktiska bänken ger ytterligare en träningsstation och vårt valbara undervattenslöpband gör att du kan promenera, jogga eller t.o.m. springa utan samma belastning på lederna som träning på land.

WaterWell kan enkelt installeras i nybyggda eller befintliga utrymmen eftersom alla komponenter enkelt går igenom dörröppningar och nerför trappor. Vi kan skräddarsy WaterWell efter din längd och dina specifika träningsbehov, mål och din livsstil.

WaterWells modulära konstruktion gör att du kan installera den inomhus i befintliga utrymmen: källare, garage eller andra utrymmen på markplan fungerar bra. Stålpanelerna, som bultas ihop för att bygga WaterWell, går enkelt igenom alla dörröppningar. Visa specifikationer för WaterWell.

Vår standardmodell på 2,13 m x 2,13 m (innermått) rymmer enkelt två personer – större modeller ger lite mer utrymme och har plats för fler. Fundera över hur din vattenträning ser ut för att bäst avgöra hur mycket utrymme du behöver.

Vi erbjuder tre olika vägghöjder så att du kan välja ett passande vattendjup för att dra nytta av de vattnets välgörande effekterna av vattnets flytkraft. Våra valbara trappor hjälper kunder med rörelsenedsättningar att enkelt ta sig i WaterWell.

WaterWell-systemet har skapats för smidig gör-det-själv-installation och enkelt underhåll. Systemet är förkopplat och komponenterna ansluts med enkla kopplingar och färgkodade kontakter. Användarvänliga datoriserade reglage gör att du kan ställa in vattentemperaturen och kontrollera den valbara elysningen hydroterapijetstrålarna. Den supereffektiva cirkulationspumpen (110 watt) sparar energi och är supertyst. Det tvättbara filtret och Nature 2 koppar/silver-kassetten minskar rejält mängden klor som krävs och kan enkelt bytas från poolens utsida.

Löpande åtkomst krävs endast till frontpanelen, där alla komponenterna finns. Ytterligare åtkomst krävs bara när hydroterapijetstrålarna väljs. Därför krävs inte särskilt mycket utrymme för WaterWell – det räcker att det är 61 cm bredare och 91 cm längre en poolens innermått.

Aquatic therapy with at-home convenience.

Skicka efter vårt KOSTNADSFRIA idé-kit och se med egna ögon hur en Endless Pool kan förbättra din livskvalitet.

Håll mig uppdaterad om erbjudanden och specialerbjudanden:

Vi säljer inte vidare dina personliga uppgifter och delar dem inte heller på något annat sätt. Du kan lita på att din integritet är viktig för oss.

Specifikationer för WaterWell:
Träningsområde: 1,83m x 1,83m till 2,74m x 4,57m
Vattenfiltreringssystem – värmare, pump, filter, Nature 2-renare
Standardvattendjup på 1 m, alternativa djup på 1,14 m och 1,3 m
Invändig bänksits
Vattenkapacitet: 3.300 till 19.000 liter
Invändig trappa
WaterWell – mått och tillgängliga djup:

Kallar en Konstruktion Representativ

Kostnadsfritt Idé-it

Kundberättelser:
Du kan enkelt välja om du vill acceptera kakor på den här webbplatsen genom att klicka på en av följande länkar: