Endless Pools
Simma i originalet. Upplev det bästa.

"Två-i-en"-pooler

En "två-i-en"-design som kombinerar en simström med lyxig vattenmassage.

Ett vackert utformat akrylmassagebad kan förvandla ditt hem till en härlig oas året runt. Men fitnessystemet Endless Pools är förstås mycket mer än ett swimspa. Du kan simma, träna, leka och umgås med gäster – det är den perfekta lösningen för umgänge och träning med familj, vänner och på egen hand.

Fitnessystemet Endless Pools levereras med förinstallerat rörarbete och är redo för installation på alla stabila, plana ytor: du kan förvandla din uteplats, omvandla ditt garage till en uppfriskande tillflyktsort eller bygga något helt nytt för att ta hand om dig och din framtida hälsa.

Sjunk bara ner i våra ergonomiskt formgivna vattenmassagesitsar, med enkel tillgång till tryckknappsreglagen. Vrid upp vattenmassagejetstrålarna för att låta din stress smälta undan, eller skapa stämning med undervattensbelysningen.

Med branschens bästa simström, Endless Pools-strömmen, får du dessutom träningsmöjligheter som gör poolen ännu mer mångsidig. Du kan justera hastigheten från lugn bröstsimstakt till en utmanande simhastighet på 1,14 s/100 m. Vill du ha flexiblare träning är det bara att lägga till vårt undervattenslöpband.

Vårt träningssystem SwimCross kombinerar en ström med jetstrålemotstånd som har fem olika hastigheter med smarta funktioner som ger ett komplett träningsprogram för alla åldrar.

Alla modeller stoltserar med vår eleganta, smakfulla design med en tålig stålramskonstruktion under de skötselfria swimspakabinettets eleganta konturer. Med tillgängliga tillval som vårt Bluetooth-musiksystem med åtta högtalare och vattenträningstillbehör kan du enkelt skapa det bad just du vill ha.

E2000 har den största simytan vi erbjuder och ger dig även dubbla temperaturreglage – simma eller träna i behagliga 23 °C och koppla sedan av med vattenmassage i en lyxig temperatur på 40 °C.
Se detaljer »

Denna modell är en rymlig uppgradering jämfört med vår E500-modell och passar perfekt för familjer och simmare som vill njuta av jetstrålarnas vattenmassage efter lite rejäl vattenträning.
Se detaljer »

Njut av den kännetecknande Endless Pools-simströmmen i den här smidiga modellen: bara att koppla in och hoppa i. Simma, träna, lek och koppla av – allt i samma eleganta, moderna installation!
Se detaljer »

Vår nya simström med jetstrålar låter dig träna med mjukt motstånd och sedan koppla av i de ergonomiskt utformade sitsarna.
Se detaljer »

Kallar en Konstruktion Representativ

Kostnadsfritt Idé-it

Kundberättelser:
Du kan enkelt välja om du vill acceptera kakor på den här webbplatsen genom att klicka på en av följande länkar: