Endless Pools
Simma i originalet. Upplev det bästa.

Endless Pools

Alla fördelarna med en traditionell pool på en bråkdel av ytan.

Vår signaturprodukt, Endless Pool, är så kompakt att det är överkomligt att hålla den varm året runt och enkelt att bibehålla vattenkvaliteten. Samtidigt gör den toppmoderna strömmen att poolen känns lika lång som en flod, du kan simma ”i oändlighet” utan att någonsin behövda vända. Det är den största pool du någonsin kommer att behöva.

Installera den inomhus eller ute, i trädgården eller källaren, i ett växthus eller garage, på en innergård eller i ett hörn. Den modulära designen gör det möjligt med pooler i olika storlekar – från 2,13 m x 3,66 m till 3,05 x 4,88 m – med vattendjup på upp till 1,83 m.

Det är den här flexibiliteten som har gjort det möjligt för över 20 000 konsumenter att förverkliga drömmen om att kunna simma hemma, i en Endless Pool.

Välj mellan våra fyra simströmsalternativ för att få just den upplevelse du vill ha. Varje alternativ går att justera så att det passar alla i hushållet. Eftersom vi använder tjock vinylduk inuti stålväggspanelerna, begränsas du inte av någon förgjuten form. Du kan skapa en Endless Pool i exakt den storlek du vill ha.

Endless Pool är ett komplett system som inkluderar poolen, system för vattenkvalitet och uppvärmning, en simströmsgenerator och återledningskanaler. Populära alternativ är bl.a. bredare, längre och djupare modeller, infällbara säkerhetslock, invändiga trappsteg/sitsar, utvändiga trappor, anpassade murkrön och lister samt undervattenslöpband.

Original Endless Pool
Performance Endless Pool
Dual-Propulsion Endless Pool
Elite Endless Pool
WaterWell

Kallar en Konstruktion Representativ

Kostnadsfritt Idé-it

Kundberättelser:
Du kan enkelt välja om du vill acceptera kakor på den här webbplatsen genom att klicka på en av följande länkar: